carcarpit
cart
0 Zboží
0 CZK
wipeCart
TEXTILNÍ AUTOKOBERCE (1290)

Proč investovat do autokoberců?


Nástupem jara a léta byste rádi vyměnili gumové autokoberce za něco jiné. Chcete prodat auto a starý autokoberec už není impozantní? Zvažujete překvapení své polovičce, který zamilován i do svého auta a je důležité pro něho, jak vypadá interiér vozu? Chcete něco výjimečného do svého auta? Vyskládejte si na našem webshopu autokoberec dle vlastního a vkusu. Garantujeme vám, že námi dodaný autokoberec bude odrážet váš vkus a styl, zároveň vám poskytne estetickou a praktickou funkci, čímž se stane auto komfortnější. U nás objednané autokoberce odpovídájí ze všech hledisek požadavkům originality. Autokoberce, ktoré jste si objednali sú opatrené fixačnými prvkami, sú odolní a ušité na přesnou míru z kvalitního materiálu.


Kde a jak se vyrábějí autokoberce?


Autokoberce vyrábíme ve vlastní režii na základě Vaší individuální objednávky. Díky naší víceleté činnosti a zkušenosti v tomto segmentu na trhu dokážeme vyhovět požadavkům majitelům zvučnejších značek, jakož i majitelem lidových vozidel. Máme více než 1200 kusů vzorů koberců do všech značek aut s přesnými mírami, které 100% kopírují podlahu vozidla.
Kvalita zboží
Hlavními znaky kvality našich autokoberců jsou vlastnosti, které garantují odolnost, snadnou údržbu a jsou vyrobeny z materiálu, který je rezistentní vůči odírání. Při objednávce koberců si můžete vybrat ze dvou druhů materiálů: textilní a velurové (velúrové), při každé variantě si můžete zvolit různé barvy, které nejvíce odpovídají vašemu autu a vašemu stylu.

Jaký je rozdíl mezi textilními a velvými koberci ? Z jakých extra nabídek si můžete vybírat?


Textilní autokoberce jsou z materiálu o tloušťce 6-8 mm, svou kvalitou odpovídají pro každodenní použití. Široký výběr barevní škály koberců vám umožní vybrat a sladit barvy s palubní přístrojovkou nebo s čalouněním vozidla: černé, šedé, tmavě šedé, antracitové a tmavě modré. Velúrové autokoberce jsou tlustší než textilní, jsou 7-9 mm tlusté, lahodnejšího vzhledu, jejich textilie je měkčí, plyšovější. Koberec z tohoto materiálu doporučujeme těm, kteří chtějí mít interiér vozu designovavší a elegantnější. Můžete si vybrat z klasických barev, jako jsou černé, šedé, tmavě šedé, ale při tomto materiálu si můžete objednat i v béžové barvě, které perfektně pasují k autům s béžovými barvami v interiéru vozidla např. přístrojový panel, autopotahy, nebo čalounění. I když si vyberete ledajaký materiál či barvu objednáním dalších doplňků vám zajistíme jedinečnost autokoberců. Nabízíme různé dresingové barvy lemování autokoberců (pepitové, páskované), barevné nášľapníky dle vlastního vkusu, případně si můžete dopřát výšivky i ve dvou velikostech. Pokud vaše vozidlo na podlaze nemá upevňovací fixace, na individuální žádost zákazníka umíme nabídnout alternativní řešení a to dodatečné osazení fixace nebo fixace na suchý zip. Kvůli prodloužení životnosti autokoberců je vhodné objednat si koberec s tzv. nášpapníkem, který se nejvíce dere při řízení auta. Nášlapník během výroby našívají kolegové na tu část koberce, která je pod nohama na straně řidiče.


Čištění autokoberců


Důležitou otázkou během koupy koberců - jak je čistit. Čištění vlhkým kartáčem je také odpovídající, jako oplach hadicí nebo vysokotlakým omytím. Praní v pračce se nedoporučuje.


Individuální sestavení autokoberců na základě kvality materiálů doporučujeme nejen záliba do svých aut, ale směle je doporučujeme i prodejcům aut a také takovým zákazníkům, kteří si potrpí na zachování továrního stavu auta.

Jiné zboží