carcarpit
cart
0 Zboží
0 CZK
wipeCart
3D GUMOVÉ AUTOKOBERCE (667)

3D GUMOVÉ AUTOKOBERCE - No.77 - 3D GUMOVÉ AUTOKOBERCE - 3D Proline   

Mnozí majitelé automobilů si myslí, že jednoduché gumové koberce nejsou schopny poskytnout širokou ochranu podlahy auta, protože nemá dostatečnou výšku okraja- přírubu. Díky vysokému okraji však dokáže zadržet vodu a bláto z bot v deštivém a zasněženém počasí, čím žchrání látkové čalounění vozu před znečištěním. Vyznačuje se vysokou odolností proti různým poškozením.

Je to prémiový produkt: vyrobený z vysoce kvalitního materiálu - TPE gumy. Díky inovativní výrobní metodě je rozměrově přesný a kopíruje tvar podlahy vozu, dostupná v černé barvě a osazenými fixačními prvky. 3D gumové autokoberece dokonale plní následující funkce: sbírá bláto, kamínky, vodu a jiné nečistoty, při čem plně zachovává eleganci interiéru. Vysoký okraj koberce zajišťuje, aby z bot odkapávání kontaminace zůstaly na koberci.

Nemusíte mít žádné obavy, že zakoupené autokoberce na podlahu vašeho vozidla nebudou pasovat, protože rozměrově jsou přesné pro každou značku vozidla a kopírují tvar podlahy každého auta. Výrobcem použitá laserová technologie zaručí, že koberce v konkrétním typu auta na milimetr přesně zapadajú. 3D autokoberce mají na povrchu protiskluzovou zónu, která zajišťuje bezpečnostj ízdy. Tento stylový doplněk ve Vašem autě bude nejen jedinečným doplňkem, ale jeho snadné vložení, snadné čištění zajistí exkluzivitu interiéru vozidla. Produkt je bez zápachu.

Jiné zboží