carcarpit
cart
0 Zboží
0 CZK
wipeCart
TATRA GUMOVÉ AUTOKOBERCE(1)

TATRA GUMOVÉ AUTOKOBERCE

Autokoberce od nás jsou dostupné během celého roku, protože gumové koberece jsou neodmyslitelnou součástí vašeho auta. Je to zboží, které je využitelné v každém ročním období a je přizpůsoben různým podmínkám počasí, chrání vaše auto před vlhkostí a znečištěním. Vedle přesné míri koberců na podlahu auta v zaručené kvalitě je důležité, že si můžete vybrat ke každé značce auta z více dresingových nabídek koberců, které pro vás zde predstavujeme, a které jsou pro vás nejvhodnější. Gumové autokoberce jsou dováženy z několika evropských států s různými dresingovými vzory (kostkované, s dezény pneumatik a vzorů plastových medníkov) na vysoké kvalitatívni úrovni. Na naší webstránce vedle klasické černé barvy pryžových autokoberců k některým značkám aut umíme nabídnout autokoberce i v béžové barvě.

 

VLASTNOSTI PRODUKTU

Jsou různé vzory, ale podstatné a hlavní znaky koberců jsou stejné: jsou bez zápachu, mají továrnsky vyrobené fixace a disponují protiskluzovými vlastnostmi což je při řízení motorového vozidla základní podmínkou bezpečnosti jízdy. Jsou vyrobeny s okrajem 1,5 cm, které v zimních měsících během sněžení zabraňuje prosakování vody na podlahu čalounění vozidla. Umístění zakoupeného tovaru je velmi jednoduché: výrobek musí být umístěn na podlaze auta a není třeba žádné nářadí, vzhledem k tomu, že koberec je vyroben na přesnou míru vašeho vozidla. Údržba koberců není vůbec náročná, můžete použít omytí hadicí, jakož i vysokotlakým nářadím. Mezi zákazníky často kladené otázky patří, jaká je životnost gumových autokoberců. Na tuto otázku je těžko odpovídat, protože jsou různé vlivy a okolnosti podmiňující jejich životnost (např. používaná obuv). Životnost gumových autokoberců můžete prodloužit jejich sezónním používáním. Zatímco na jaře, v létě a v brzký podzim budete mít v autě textilní autokoberce, které si můžete sestavit na naší webstránce dle vlastního vkusu pro zvýšení elegantního vzhledu interiéru ve vozidle. Na zbývajíci roční období vám níže nabízíme stručný popis gumových autokoberců, který vám nejlépe vyhovuje.

KTERÝ DRUH KOBERCŮ SI VYBRAT?

Normál gumové autokoberce - vhodné pro každodenní používání s kostkovaným vzorem a zabezpečený továrními fixačními prvky a perforacemi. Na toto zboží neposkytujeme slevu.

Desingové gumové autokoberce - také vhodné pro každodenní používání s kostkovanými nebo se vzory plastových medníku totéž doplňuje design vašeho auta.

Exkluzivní gumové autokoberce - desingovo exkluzivní autokoberce, které dají vašemu vozidlu interiérově elegantní vzhled. Vyznačují se dezénovými vzory pneumatik a lahodnou vůní po vanilce. Koberce obsahují továrnsky vyrobené fixační prvky beze zbytku. Ve srovnání s normál autokobercemi pro některé typy vozidel výrobce zajišťuje takové koberece, které na straně řidiče sahají až po čelo sedadla, čímž chrání vaše čalounění. V případě objednávky na toto zboží vám poskytujeme slevu.

Relaxační gumové autokoberce - pro více vodičů patří mezi oblíbené, protože nejen chrání původní čalounění na podlaze vozidla, ale sahají skoro po sedací část sedadla a tím chrání čalounění čela sedadla. Na toto zboží se poskytuje sleva. Skladové zásoby - naše společnost disponuje poměrně velkými skladovými zásobami gumových autokoberců nezávisle na druhu, proto vám umíme zajistit dodávku v krátkém čase. Je možné, že na skladě právě nemáme vámi objednané zboží, ale ho dokážeme zajistit v horizontu max. 1,5 týdne.

Jiné zboží