carcarpit
cart
0 Zboží
0 CZK
wipeCart
SKODA VANA DO KUFRU(24)

SKODA VANA DO KUFRU

 

ČEMU SLOUŽÍ TENTO VÝROBEK?

Určitě jste se obávali při větším nákupu cestou domů, že se vám taška s nákupem vysype. Měli jste obavu, že nejen nakoupené zboží budete mít rozsypaný v kufru, ale že se vám může něco vylít se zanecháním fleku na čalounění kufru. V zájmu toho, abyste tomu předešli nabízíme vám řešení na naší web-stránce pořídit si zboží pod názvem vana do kufru. Vanu do kufru doporučujeme i v případě, pokud kufru auta převážíte svého domácího mazlíčka, nebo zajišťujete přepravu křehkých materiálů a přepravu ne nejčistších materiálů.

HLAVNÍ RYSY PRODOKTU OBECNĚ

Vana do kufru je s přesnou mírou, speciálně navržena pro konkrétní značku auta. Takže po nákupu se nemusíte obávat toho, že musíte stříháním přizpůsobovat výrobek nebo snižovat jeho velikost na míru vašeho kufru. Umístění zakoupeného výrobku je velmi jednoduché: výrobek musí být umístěn na koberci kufru auta. Před umístěním výrobku se však doporučuje vysát tovární textilní čalounění, nebo pokud jsou nečistoty, vyčistěte je vhodným odstraňovačem skvrn.

Pokud máte nečistoty na továrním čalounění zakrývající zavazadlový prostor, které se dají odstranit pouze zdlouhavou, těžkopádnou prací je zaručeno, že vana do kufru do zavazadlového prostoru vás nezklame, protože nejen chrání původní čalounění, ale také usnadní a zjednoduší proces čištění. Vzhledem k hmotnosti výrobku je velmi snadné ho vkládat a vybírat z kufru při čištění. Použití hadice na čištění je dokonale vhodné, jakož i čištění pod vysokým tlakem. Co byste měli vědět před nákupem našich van do kufru: kromě přesné míry, jsou bez zápachu, což znamená, že nesmrdí gumou, nepáchnou a mají protiskluzové vlastnosti. Jednou z jejich vlastností je, že mají přírubu: výška hrany je mezi 3 a 5 cm. Další důležitou funkcí vany do kufru je, že zachycuje unikající kapaliny nebo tající sníh, například z lyží, bot, a nasbíraná bahnitá voda může být rychle vypuzena jediným pohybem.

Z JAKÉHO MATERIÁLU JSOU VYROBENY? JAKÉ JSOU MÉ MOŽNOSTI?

V našem internetovém obchodě si můžete objednat vany do kufru pro téměř všechny značky domácích i zahraničních automobilů. Pro většinu typů aut si můžete tento výrobek koupit jen v černé barvě, ale existuje několik výjimek (například některé typy BMW, Opel, VW), které je možné objednat i v béžové barvě. Při nákupu si můžete vybrat ze tří druhů materiálů a trojí kvality vaniček.

Charakteristika jejich vlastností je následující:

• Plastová vana do kufru vyrobena z pružného TPE plastu. Střední vrstva je opatřena s protiskluzovou vložkou.

• Gumová vana do kufru je vyrobena z gumového materiálu, která je odolná vůči mechanickému poškození. Celý povrch je pokryt protiskluzovou vrstvou a vysokým okrajem.

• Design gumová vana do kufru je vyrobena z téže gumy, jako gumové autokoberce uprostřed vany do kufru se nachází vylisovaný vzor auta. Okraj výrobku je menší cca. 1-1,5 cm.

• Exkluzivní gumové vany do kufru: nejsou k dispozici pro každou značku vozidla, v první řadě je doporučujeme zejména těm, kteří považují za důležité, že když otevřou zavazadlový prostor naskytne se jim jedinečný dresingový pohled. Vana do kufru je vyrobena z kvalitní gumy s okrajem poskytující estetický vzhled.

Jiné zboží