carcarpit
cart
0 Zboží
0 CZK
wipeCart
Naše produkty - internetový obchod


NAŠE HISTORIE
MINULOST SOUČASNOST BUDOUCNOST
Naše rodinná firma byla založená pro komerční účely s cílem dodávat autodoplňky pro autosalony a v prvních letech naší činnosti jsme se zabývali pouze distribucí gumových rohoží. V roce 2010 jsme po rozsáhlém zvážení otevřeli obchodní provoz s využitím dostupných zásob: využili jsme informační technologie 21. století ke spuštění internetového obchodu. Proto jsme považovali za nezbytné rozšířit naši nabídku autodoplňků: kromě pryžových autokoberců jsme také začali vyrábět a prodávat textilní autokoberce a vaničky kufru do zavazadlového prostoru. V roce 2014 přišel nový vítr do života naší společnosti. Po zakoupení vhodného technického vybavení se začala výroba textilních autokoberců ve vlastní režii. Naším cílem je být schopen uspokojit potřeby, požadavky a nápady našich zákazníků z kvalitních surovin v krátkém čase.
Naše výroba textilních autokoberců se snaží neustále znovu a znovu vyvíjet a zdokonalovat svůj technologický postup od prvních kroků výroby, aby nabídla novým a vracejícím se zákazníkům široký výběr koberců do všech značek a typů motorových vozidel. Proto naše nabídka v této oblasti se neustále rozšiřuje a rozšiřuje: s novými lemovkami, designovými nášlapníkmi, barevnými fixačními prvky. Naše vlastní výroba nám umožňuje mimo jiné plnit i individuální požadavky a nápady našich zákazníků: například vámi navrženy vlastní výšivky na koberci, koberce vyrobené podle vzoru a střihu poslaných zákazníkům, řešení problému fixace, kotvení v případě u vozidel bez kotvících bodů.

Kromě kvalitních materiálů a surovin hladký průběh výrobních procesů zajišťují naši kolegové. Každý krok výrobního procesu spočívá v rukou těchto zaměstnanců: krejčovský střih, lemování, našívání nášľapníků, vlisování výšivek. Náš kolektiv každý týden pracuje na tom, aby byli naši zákazníci stále spokojeni.
Krejčovské vzory jsou nezbytnou součástí výroby textilních autokoberců. I v této oblasti považujeme za důležité nejen přesnost, ale i to, aby byli naši zákazníci spokojeni při vkládání a používání koberce v autě. Máme k dispozici více než 1200 střihových vzorů, což zaručuje, že koberec je zcela rozměrově přesný.
Flexibilita a otevřenost našich kolegů vůči novým trendům, jakož i naše zkušenosti získané v průběhu let, umožnily v roce 2014 zahájit výrobu klasických textilních koberců spolu s výrobou žebrovaných koberců. Vysoký zájem o nabídku našeho internetového obchodu, zvýšené objednávky nás vedly k dalšímu rozšíření naší nabídky autodoplňků. Proto jsme vedle již známých výrobcích začali uvádět na trh nové výrobky, jako jsou vaničky do kufru, deflektory vzduchu, prahové lišty, ochranní lišty na zadní nárazník a sluneční clony.

Rozšíření výrobního oddělení a nárůst objednávek se sebou přinesly i změnu provozních nových prostorech na podstatně větší a v roce 2017 jsme se přestěhovali kompletně: vedení, výroba, skladování a místo osobního odběru jsme dostali pod jednu střechu. To vše znamenalo nejen to, že práce se zefektivnila, ale i to, že jsme mohli držet větší zásoby gumových rohoží a že naši návštěvníci už měli k dispozici ukázku autodoplňků.
Avšak kromě maloobchodu jsme neodsunuli do pozadí ani velkoobchod. Neustále dostáváme množství objednávek a otázek z autosalonů a společností, které považujeme také za důležité, jako když jsme zakládali naši společnost.
Na základě dosavadních úspěchů s důvěrou hledíme do budoucnosti. Kromě slovenského, českého a maďarského trhu náš sortiment autodoplňků chceme rozšířit i v jiných zemích Evropské unie jako jsou Rumunsko, Německo, Rakousko.
Kromě expanze na evropské trhy jsou pro nás důležité i inovace. Naším nejnovějším produktem, který bude brzy k dispozici, bude lemovaná pryžová rohož. Neustále monitorujeme nově vydané automobily a okamžitě aktualizujeme naši nabídku o produkty, které jsou pro ně dostupné.

Proč si vybrat nás?
  • máme více desetiletých zkušeností
  • svou práci děláme s odborností
  • spolehlivost a široký výběr
  • kvalitní a prvotřídní výrobky
  • výrobky s přesnou mírou
  • záruka na objednané výrobky
  • osobní odběr od GLS služby s platbou kreditní kartou
  • zajišťujeme objednávky na individuální požadavek
  • k dispozici call centrum
  • příznivé a dostupné ceny

Věříme, že náš nabízený široký sortiment autokoberců a autodoplňků uspokojí vaše potřeby a nároky!
Naši partneři
cik
gledring
gumarny
pphfrogum
rezawplast
rigum
teamheko